Het zag er veel belovend uit dit jaar, de visarend keerde terug op een bekend stekkie, dit keer een maand eerder dan vorig jaar. Theo en ik zagen een prachtige augustus, september en oktober maand tegemoet. Helaas voor mij liet hij zich maar 1 keer zien, en voor Theo 2 keer. Maar ik ben wel zeer tevreden over het resultaat die ik heb geboekt met de ene keer. Het blijft toch bijzonder om deze beelden in Nederland te kunnen maken. Hopen dat het volgend jaar een beter visarend jaar gaat worden.

1 reactie

  1. Ik heb zelf een paar keer de visarend gezien in de auke, dat is in de weerribbe, vlakbij giethoorn.
    En natuurlijk op de foto gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.