Biografie

Ik ben Sjoerd Geelink, natuur en natuurfotografie zijn voor mij hobbies, die een echte passie zijn geworden. En deze passie probeer ik via natuurfits.nl aan jullie te laten zien. Vanaf 2010 ben ik me wat meer gaan richten op vogels en ga hier voor ook op reis. Dat allen kan u vinden op de ‘reizen’ pagina.

Beeldbank
Sinds augustus 2013 ben ik aangesloten bij een beeldbank, KINA. Dit is een bureau waar ik commercieel mijn foto’s verkoop. Mocht u interesse hebben; ze hebben een enorme data aan beelden. En kunt u niks bij mij vinden, dan zijn er altijd wel collega fotografen die u kunnen bedienen. Een link naar KINA vindt u in het hoofdmenu van deze site.

Lezingen/fotoclub avonden
Sinds 2014 kunt u mij ook inhuren voor lezingen, op dit moment heb ik een lezing vogelfotografie vanuit schuilhutten die ik zelf bezit en bezoek. Aan de hand van mijn foto’s leg ik u uit wat je allemaal kunt doen om de vogel op zo mooi mogelijk vast te leggen. De lezing duurt een kleine 2 uur en ik vraag er € 80,- voor.
Bent u een fotoclub en wilt u er zelf op uit naar de lezing en de beelden die uw leden dan heeft gemaakt wilt laten beoordelen, dat kan voor een totaal pakket vraag ik € 125,-

Maak gebruik van het contactformulier bij vragen of opmerkingen.